TURİZM İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ YÜKSEK LİSANS BAŞVURUSU HAKKINDA ÖNEMLİ DUYURU !!!

BAŞVURU: 14 MAYIS 2018 – 14 HAZİRAN 2018
YABANCI DİL SINAVI İMKÂNI (Yabancı dil belgesi eksik olanlar için): 12 HAZİRAN 2018
MÜLAKAT: 20 HAZİRAN – SAAT 14.00 – T706
ENSTİTÜ WEB SAYFASINDA SONUÇLARIN İLANI: 22 HAZİRAN 2018
KAYIT: 2-4 TEMMUZ 2018
ÖNEMLİ NOT:
1. Yaşar Üniversitesi Turizm İşletmeciliği İngilizce Yüksek Lisans Programı, İngiltere, Almanya, Fransa, Kanada gibi ülkelerde toplam 12 prestijli üniversitenin dahil olduğu Uluslararası Turizm Yüksek Lisans Birliği (ITMN Association) üyesidir.
2. Yaşar Üniversitesi’nde turizm alanında yüksek lisans yapan öğrenciler, aynı zamanda İngiltere’deki Bournemouth Üniversitesi veya Fransa’daki Savoie USMB Üniversitesi gibi turizm eğitiminde ön plana çıkan üniversitelerde ders veya tez yazımı sırasında bir veya iki dönem olmak üzere bulunabileceklerdir.
3. 2017-2018 Akademik yılı sonunda lisans eğitimini burslu olarak bitiren öğrencilerin bursu kayıt oldukları takdirde yüksek lisans eğitimini de kapsamaktadır.