Marriott Otel ‘’Virtual Career Day” Etkinliği

Sanal Kariyer Günü

Yaşar Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Turizm İşletmeciliği Bölümü öğrencileri, 2015 yılı itibariyle “Dünyanın En Büyük Otel Zinciri” unvanını elde eden Marriott Otel Zincirleri tarafından, 30 Kasım 2015 tarihinde çeşitli ülkelerde eş zamanlı olarak düzenlenen ‘’Virtual Career Day” konulu sanal panele katıldılar.

Her ülkeden bir otelin temsilci olarak kabul edildiği Marriott Otel Zincirleri, Türkiye temsilcisi olarak İzmir Renaissance Otel ev sahipliğinde Yaşar Üniversitesi öğrencilerini ağırladı.  Uluslararası sanal panel öncesinde, Turizm İşletmeciliği Bölümü öğrencileri İzmir Renaissance otelini gezerek otel hakkında detaylı bilgi sahibi oldular. Otel turu sonrasında ise, Marriott Otel Zincirleri hakkında yapılan sunum ile bilgilendirilen öğrenciler, sunum sonunda departman müdürleri ile bir araya gelerek otel endüstrisi dinamikleri hakkındaki sorularını sorma fırsatı elde ettiler.

Kariyer odaklı düzenlenen programın son etabında ise, tüm dünya ile eşzamanlı olarak video konferans ile gerçekleştirilen “Virtual Career Day” paneline katılan öğrenciler, dünyadaki çeşitli Mariott Otel bünyesinde çalışmakta olan otel çalışanlarının sektör hakkındaki deneyimlerini ve başarı hikâyelerini dinleyerek kendilerine sektör hakkında sorular yönelttiler.

virtual career day 1virtual career day2virtual career day3virtual career day4