MEZUNİYET TÖRENİNE İLİŞKİN ÖNEMLİ DUYURU

MEZUNİYET TÖRENİ DUYURUSU
MEZUNİYET TARİH VE YER: İİBF 28 HAZİRAN PERŞEMBE / Y BLOK ÖNÜ / SAAT:19.00
• Öğrencilerin, 15 – 28 Mayıs 2018 tarihleri arasında http://uygulama.yasar.edu.tr/mezuniyet/ adresindeki sisteme, törene katılım durumlarına ilişkin bilgi girmeleri gerekmektedir. (“Mezuniyet Töreni Katılım Bilgi Ekranı” üzerinden katılım durumu ve güncel iletişim bilgilerini (adres, telefon, e-posta) törene katılsın katılmasın eksiksiz olarak doldurması gerekmektedir.)
• Sisteme giriş; Öğrenci No ve OBS Şifresi ile yapılacaktır.
• Sistem, 28 Mayıs 2018 Pazartesi günü saat 16:00’da kapanacaktır.
• Mezuniyete ilişkin tüm duyurular sisteme gireceğiniz iletişim bilgileriniz (e-posta/cep telefonu) ile yapılacaktır. Bu sebeple bilgilerinizin güncel ve doğru olması önemlidir.

CÜBBE TAKIMLARA İLİŞKİN BİLGİLER
• Öğrencilerin DEPOZİTO olarak cübbe fiyatını Finansman Müdürlüğü’ne nakit olarak ödeyerek makbuz almaları gerekmektedir.
• Öğrenciler, tören öncesinde cübbe takımlarını belirlenen süreler içerisinde, depozito makbuzlarını ibraz ederek Kariyer ve Mezunlar Merkezi Müdürlüğü’nden teslim alabilirler.
• Öğrenciler, tören sonrasında belirlenen süreler içerisinde cübbe takımlarını iade etmeleri halinde depozitolarını, makbuzlarını ibraz ederek alabileceklerdir.
• Takvimde belirlenen cübbe teslim süresini geçiren öğrencilere depozitoları iade edilmeyecektir.
CÜBBE TAKIMI ALIM VE TESLİM TARİHLERİ
CÜBBE DAĞITIMI:
Y Bina Zemin Kat – Kariyer ve Mezunlar Merkezi – 012 No’lu ofis
CÜBBE ALIMLARI:
29 Mayıs – 13 Haziran 2018 (hafta sonu hariç) 09:00- 12:00 – 13:00 – 17:00
Öğrenciler cübbe takımlarını depozito yatırıp, makbuzu ibraz ederek, imza karşılığı teslim alabilirler.
CÜBBE TESLİMLERİ:
27 Haziran – 13 Temmuz 2018 (hafta sonu hariç) 09:00- 12:00 – 13:00 – 17:00
Öğrenciler cübbe takımlarını depozito makbuzunu ibraz ederek, imza karşılığı teslim edebilirler.

PROVA İÇİN ÖNEMLİ TARİH ve SAATLER
Y Blok Tören Provaları:
Sahne ve sistem Çarşamba günü kurulacaktır.
28 Haziran 2018 Perşembe sabah 09:00’da Perşembe gününün provası sabah 10:30’da Cuma gününün provası PROVALARA KATILIM ZORUNLUDUR.

TÖREN ESNASINDA ÖNEMLİ BİLGİLER
• Öğrenciler, Prova ve Tören tarihlerinde Y sınıflarında kendileri için belirlenen sınıflarda (kapılarda yazılı olarak belirtilecektir) Danışmanları ve ekip liderleri eşliğinde hazır bulunmalıdır.
• Öğrenciler, sahneye Y sınıflarından, belirlenen kareografiye göre Danışmanları önderliğinde çıkacak ve her bölüm / program tören alanında kendisi için ayrılan yere oturacaktır.
• Törene cübbesiz katılım Kabul edilmeyecektir. Tören günü cübbe verilmeyecektir. Cübbesiz gelenler törene alınmayacaktır.
• Törende Danışmanlar, öğrencilerine sadece alandaki yerlerine kadar eşlik edecektir.
• Tören günü öğrencilerin ve danışmanların tören saatinden en geç yarım saat önce sınıflarında hazır bulunmaları gerekmektedir.