Yaşar Üniversitesi Turizm İşletmeciliği Bölümü Öğrencileri Travel Turkey Fuarı’ndaydı

• Türkiye’nin turizm alanındaki en önemli buluşmalarından biri olan ”Travel Turkey İzmir”  Turizm Fuar ve Konferansı, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği – TÜRSAB, Uluslararası fuar organizatörü Hannover Fairs Turkey ve İZFAŞ ortaklığıyla 7.kez İzmir Uluslararası Fuar Alanında gerçekleşti.

Turizm Sektöründeki Eşsiz İş Fırsatları Bu Fuarda

• Tüm dünyayı etkileyen ekonomik krize rağmen büyümesini sürdüren Türk turizm sektörünün; başarılı organizasyonu, seçkin konukları ve etkin konferans programı ile ön plana çıkan Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Konferansı, 2013 senesinde de 5 salonda 750′nin üzerinde firma ve ciddi sayıda yurtdışı katılımıyla büyümeye, katılımcılarına fırsatlar sunmaya ve dünya turizm sektöründe bilinirliğini artırmaya devam edecektir.

131205_0008131205_0009131205_0011IMG_1615