Yaşar Üniversitesi öğrencileri Fransa’dan 2 ödül ile döndü

Avrupa Turizm Eğitim Merkezleri Birliği (Aceept) tarafından Fransa’nın Chambery kentinde 22-28 Kasım 2015 tarihleri arasında yapılan “Pazar Bölünmesinin Yeni Formları: Turizm’de Niş Pazarı Hedefleme” konulu proje haftasına katılan Yaşar Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencileri, düzenlenen etkinlikte Türkiye’yi başarıyla temsil etti. Her ülkeden bir üniversiteyi temsilci olarak kabul eden Avrupa Turizm Eğitim Merkezleri Birliği’nin (ACEEPT) Türkiye Temsilcisi olarak, Université de Savoie – IAE Savoie Mont-Blanc Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen uluslararası organizasyonlara katılan öğrenciler, pazar bölünmesi, pazar bölünmesinin yeni formları, pazar bölünmesi vasıtası ile ürün geliştirme, niş pazarı hedefleme ve turizm açısından değerlendirme konularında uluslararası eğitimcilerden bilgi alma fırsatı elde ettiler. Proje haftası kapsamında düzenlenen yarışmalarda, Yaşar Üniversitesi öğrencilerinin içerisinde yer aldıkları grup projeleri 2 ayrı kategoride ödül aldı. Ayrıca proje haftasında gerçekleştirilen Uluslararası Fuara Türk kültürünün vazgeçilmez bir öğesi olan “hamam teması” ile katılan öğrenciler, sergiledikleri performans ve ülke tanıtımı ile ziyaretçilerin beğenisini topladı. Gerçekleşen proje haftası kapsamında, Turizm İşletmeciliği Bölümü bölüm başkanı Doç. Dr. Gökçe Özdemir eşliğinde Fransa’ya giden Turizm İşletmeciliği ve Turist Rehberliği bölümleri öğrencileri Yaşar Üniversitesi’ni yurt dışında başarıyla temsil etme fırsatı da bularak, döndüklerinde üniversite yönetimi ve öğrenciler tarafından coşkuyla karşılandı.

aceept 2015 6aceept 2015 5aceept 2015 4aceept 2015 1aceept 2015 2aceept 2015 3