Hapimag Resort Sea Garden Otelinde “İşbaşı Eğitim ve İstihdam” programına başvurular başlamıştır.

hapimag

Turizm İşletmeciliği Bölümü ve Hapimag Resort Sea Garden (Bodrum) Oteli arasında ” İşbaşı Eğitim ve İstihdam” protokolü düzenlenmiştir. Türkiye’nin güney batısında ve Bodrum Yarımadasının güneyinde çam ormanlarının içinde, yeşil ile mavinin buluşma noktasında yer alan Hapimag Resort Sea Garden dünyada 18 ayrı ülkede 60’tan fazla tesisi bulunan İsviçre merkezli Hapimag grubunun en büyük ve en özel tesisidir. Protokol kapsamında bölümümüz öğrencilerine 3 Şubat 2014- 16 Şubat 2014 tarihleri arasında İşbaşı eğitimi verilecek ve başarılı bulunan öğrencilere turizm sezonunda istihdam olanağı sağlanacaktır. Eğitim süresince öğrenciler Sea Garden tarafından sağlanan personel lojmanlarında konaklayacaklar ve üç öğün yemek gereksinimlerini Sea Garden’ın yemekhanesinden karşılayacaklardır. İşbaşı eğitimi Yiyecek-İçeçek ve Önbüro bölümlerinde gerçekleştirilecektir. İlgilenen öğrencilerimizin [email protected] e-mail adresine iletişim bilgilerini yollaması gerekmektedir.

hapimag-resort-sea-garden-bodrum-foto